Gyógyszerrendelés:

- a rendszeresen szedett esedékes gyógyszerek igénye esetén - jól beállított terápia esetén - az orvosi rendelőben nem kell megjelenni a "papír recept formátumért", telefonos ill internetes jelzést követően:

- ha a rendszeresen szedett gyógyszer rendelése 8,00 - 12,00 óráig megtörténik, akkor a kért e-receptek kiválthatók másnap délutántól bármely patikában;

- ha a megrendelés 12,00 óra után történik, akkor az e-recept kiírását csak a jelzést követő második napra vállaljuk biztosan

- ha a rendszeresen szedett gyógyszereken kívül külön gyógyszerkérés felmerül, JELEZZE !

- antibiotikumot kérni továbbra sem lehetséges ORVOS NÉLKÜL

E-Receptek PATIKAI kiváltása:

Bárki kiválthatja saját és hozzátartozója gyógyszereit, aki közli a beteg TAJ-számát, és saját személyazonosító adatait is hitelt érdemlően igazolja. A patikák csupán a gyógyszert átvevő személy adatait rögzítik, és kiadják számára a receptre felírt gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket pl.: tesztcsík, pelenka stb. A rendszeresen szedett gyógyszerrel változatlanul 3 havi mennyiséggel van módunk ellátni a beteget. (a receptek 90 napig érvényesek )

Vény kiváltás GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ BOLTBAN:

Csak régi papír alapú vénnyel lehet gyógyászati segédeszközt kiváltani, a régi típusú vényért egyenlőre be kell jönni az orvosi rendelőbe.

.